Menu
Menu

London legmenőbb edzőterme:
GYMBOX


Írta:
Pifkó Noémi

A GYMBOX valószínűleg már elég sok londoni nagymamánál kiverte a biztosítékot. Mi pedig pont emiatt imádjuk. Folyamatosan kihajítanak mindent, ami megszokott, és extrém ötletekkel helyettesítik őket. Pofátlanul merészek és bevállalósak – amivel pont azokat az embereket vonzzák, akik a legnagyobb hatással vannak másokra. Ez pedig elég jól jön, mikor márkát akarsz építeni.

Öt edzőtermükben 2003 óta úgy izzasztják a londoniakat, mint senki más. Szokatlan edzések, mozivászon méretű kivetítő, élő DJ show, neonfény és diszkógömbök – ezek adják az igazi GYMBOX élményt. Az emberek pedig megőrülnek érte.

Mitől cool?

Trendteremtő

Mindig előállnak valamilyen ötlettel, hogy felcsigázzák a kedélyeket. Így mehetünk például sötétben világító hullahopp karikázásra vagy nyolcvanas évek stílusú Jane Fonda edzésre. Az erős idegzetűek kipróbálhatják a military fitnesst, a bulizni vágyók a rave party-t lézershow-val, akinek pedig énekelni támad kedve, beugorhat egy spinning órára, ahol tekerés közben hatalmas kivetítőről üvöltve karaokézhat.

Szexi

Izmos testek és edzőtermi kifejezések. Ezeket párosította össze egy korábbi reklámkampányában a GYMBOX. Eddig ártatlan koncepciónak tűnik, ám a végeredmény a legkevésbé sem az. Valahogy sikerült csak olyan kifejezéseket összeválogatniuk, amik a szexre utalnak.

A 2018-as kampányuk pedig “50 Shades of GYMBOX” névre hallgat:

Közösségi

Tudják, hogy az edzőteremben eltöltött órák igazi célja, hogy a végeredményt másoknak megmutassuk. Ezért saját Instagram oldalukon közzétesznek minden fotót, amik edzés közben készülnek. Így bárki nyomon követheti azt is, hogy zajlik az élet – GYMBOX módra. Ha ez nem lenne elég, hetente kiosztanak egy díjat, például a ’legmotiváltabb’ vagy ’legstílusosabb’ tagunk címmel, akit aztán a blogjukon bemutatnak a közösségnek.

Mi a tanulság? Hogy mindig lesznek, akik inkább a hétköznapit választják a szélsőségek helyett. De nem ők azok, akik sikerre viszik a márkádat. Ne félj bevállalni a legvadabb ötleteidet sem, mert ha mindenkinek ugyanannyira meg akarsz felelni, akkor semmiben sem leszel kiemelkedő.

További cikkek