Menu
Menu
Rólunk
Rólunk

Kik vagyunk?

A Branding Journal a DekoRatio Branding és Design Stúdió magazinja, amit azért hoztunk létre, hogy megmutassuk neked, hogyan tudsz okos márkaépítéssel és jó designnal sikeres vállalkozást építeni.

Kihez szólunk?

Márkaépítés szemszögéből beszélünk vállalkozásokról, vállalkozóknak és kreatív szakembereknek.

Miről írunk?

Megosztjuk veled a lelkesedésünket, amikor olyan hazai sikersztorikkal találkozunk, akik szerintünk elképesztően jól csinálnak valamit.

 

Nemzetközi példákkal mutatjuk be, hogyan lehet gyönyörű designnal, jól elmondott sztorikkal és okos pozicionálással megkülönböztetni magad a többiektől.

 

Inspiráló emberekkel beszélgetünk, akik annyira hittek valamiben, hogy minden idejüket, energiájukat és pénzüket belefektették – és baromi sikeresek lettek.

 

Körbejárjuk, hogy mi van a ’branding’, ’rebranding’ ’positioning’, ’storytelling’ ’behaviour economics’ buzzword-ök mögött. És hogy hogyan tudod arra használni őket, hogy sikeres márkát építs.

 

Designról és design trendekről írunk, mert amellett, hogy imádjuk a szép dolgokat, a jó design a márkád legerősebb pozicionáló eszköze.

 

Szóval inspirálunk és gondolatokat ébresztünk. Érdekességeket mutatunk be, szórakoztatunk és jó designban gyönyörködtetünk. Remélve, hogy valamelyik cikkünk valamelyik mondata éppen jó időben talál meg téged.

Péter Kremmer / Alapító

kremmer.peter@dekoratio.hu

Tibor Kovács / Szerző

kovacs.tibor@brandingjournal.com

Kiss Miklós / Design & Art Director

kissmiklos@kissmiklos.com